Onze ♥ lessen

We geven elke dag les in verschillende vormen van yoga of sportles

Hieronder lees je welke dit zijn, zodat je kunt bepalen welke vorm het beste bij jou past!

♥ Hatha Yoga – Irene

Alle vormen van yoga zijn gebaseerd op Hatha Yoga. In deze les leren we jou de klassieke yoga houdingen goed aan. Je leert hoe jouw lichaam optimaal en veilig in de houding kan verblijven. Wil je meer verdieping in jouw yoga beoefening of ben je nieuw en wil je de yoga houdingen leren? Dan is deze les voor jou!

♥ Yin Yoga – Lisa, Irene & Laura

Yin Yoga is een rustige vorm van yoga waarin de houdingen langer worden aangehouden. Dit doen we om tot diepere lagen in ons lichaam te kunnen doordringen. De voordelen van Yin Yoga zijn dat het bindweefsel (fascia) soepeler wordt, je spanning en blokkades loslaat en daardoor de verbinding met jezelf herstelt.

♥ Restorative Yoga – Lisa

Restorative Yoga is een langzame vorm van yoga waarbij jij jouw bewustzijn en hele lichaam laat ontspannen. Het werkt goed bij herstel van een heftige periode, veel stress of om balans te (her)vinden naast een druk leven. Iedereen kan Restorative Yoga doen, ook als je veel klachten hebt. Het is wel belangrijk dat je op de grond kunt zitten en liggen. Er wordt gebruik gemaakt van props, Chakra’s, Mantra’s en Pranayama (ademhalingsoefeningen).

♥ Power Yoga – Leonie & Cathelijne

Power Yoga is een intensieve en krachtige vorm van yoga waar adem en actieve beweging verbinden. Dit bevordert het gevoel van balans, contact met je lichaam en de aarde. De spieren worden verlengd en versterkt. Dit alles zorgt voor een uitdagende work -out waarin fysieke en mentale kracht, souplesse, balans en conditie aan bod komen.

♥ Animal Flow – Sven

Animal Flow is een nieuwe sport welke wordt uitgevoerd op de grond en het eigen lichaamsgewicht gebruikt. Je werkt aan spierkracht, balans, conditie en flexibiliteit. De inspiratie voor de sport komt uit breakdance, gymnastiek en calisthenics. Je leert verschillende houdingen aan welke elkaar uiteindelijk opvolgen in een vloeiende flow. Elk niveau is welkom! Van top sporter tot beginnende sporter.

♥ Heart Flow (Dru) Yoga – Dorinde

Heart Flow Yoga is de yoga van het hart (Dru Yoga). Zachte, harmonieuze en vloeiende bewegingen volgen elkaar op. Een vorm waarbij je spanning loslaat en mag verbinden met de energie van jouw hart! Deze vorm van yoga kan goed werken als je pijn in je rug hebt. De lessen zijn hartverwarmend door het gebruik van meditatie, essentiële oliën en muziek.

♥ Yoga Nidra – Lisa, Dorinde & Rosalie

Yoga Nidra zorgt ervoor dat het bewustzijn even pauze heeft. Je ligt helemaal stil op je rug en laat je leiden door de stem van de docent. Je wordt meegenomen op reis door jouw lichaam en visualisatie. Yoga Nidra geven we in combinatie met Meditatie, Yin, Relax & Renew of Restorative Yoga.

♥ Yogini Hormoon Yoga – Dorinde

Deze lessen zijn speciaal gericht op vrouwen met hormonale klachten zoals PMS, PCOS, vruchtbaarheid en overgang. Ook voor vrouwen die net zijn bevallen helpt deze vorm van yoga om weer in balans te komen. Hormoonyoga zorgt voor een verbetering van de werking van e hypofyse, schildklier en eierstokken bij regelmatig beoefening. Kom in balans en creëer bewustzijn over de invloed van hormonen op jouw lichaam.

Workshops

Hatha yoga, dru yoga, slaap yoga, yoga nidra, vinyasa yoga, power yoga, pilates, flexibiliteit verbeteren, stress, burn- out, vermoeidheid, rugpijn, yin yoga, restorative yoga

%d