Winter Retreat

woods covered with snow

Zaterdag 13 januari van 12:30 uur – 18:00 uur geven wij ons Winter Retreat! De winter is de tijd van naar binnen keren en geborgenheid zoeken. In januari breekt een nieuw kalenderjaar aan en dat is de tijd om vooruit te kijken. Wat zijn jouw wensen, intenties en ambities voor 2024. Ook is het koud buiten en hebben we graag warmte en stilte om ons heen.

Irene neemt je mee op Heartfulness Wandeling door de bossen van Maartensdijk. Snuif de frisse geur van het winterbos op terwijl je met aandacht naar binnen keert tijdens verschillende heartfulness oefeningen. Na de wandeling gaan we naar de studio voor een warm kopje thee en iets lekkers. Daarna nemen we je verder mee naar de stilte in jezelf met een extra lange Yin Yoga & Adem met Lisa en kun je een intentie zetten voor de periode die komen gaat. We sluiten de dag af met de magie van klank, trilling en zang in een gedragen cirkel.

Het is een dag helemaal voor jou. Ga mee op reis naar de stilte en diepte in jezelf en kom tot rust op deze magische winterse dag. Vol warmte. We dragen elkaar.

De investering in jezelf is 77 euro (als je voor eind december 2023 inschrijft ontvang je 11 euro korting)

%d