Vier je vriendschap ♥ !

De

Wat is een vriendschapsviering?

Tijdens de vriendschapsviering maak je bewust contact met jouw vriendinnen en/of vrienden en wat jullie vriendschap voor jou betekent. Vaak vertel je elkaar pas wat je voor elkaar betekent als je afscheid moet nemen omdat iemand verhuist of overlijdt. En dat vinden wij zonde!

Het is een moment om te delen, te lachen en elkaar een hart onder de riem te steken. Je krijgt waardevolle informatie en inzichten over jezelf en jullie vriendschap. Als jullie het leuk vinden kunnen we ook een Cacao ceremonie doen tijdens de viering.

women hugging and smiling

Het programma

De viering duurt 2 uur. We starten met een korte introductie en uitleg van het programma. Ook doen we een vriendschapsritueel om te landen in de ruimte en te zorgen dat je helemaal aanwezig kunt zijn.

Vervolgens nemen we de tijd om te delen, te lachen en elkaar een hart onder de riem te steken. Vrienden kijken vaak zachter naar de persoon die jij bent en vanuit liefdevolle aandacht geven jullie elkaar een boodschap mee.

Is er iets wat je altijd hebt willen zeggen of wil je stilstaan bij je mooiste en meest betekenisvolle herinneringen aan elkaar? Of wil je een mooi cadeau geven aan een vriend of vriendin die het moeilijk heeft (gehad)? Of juist om te vieren dat jouw vriendin gaat trouwen of iets anders moois?

Het is verbindend en versterkend voor jullie vriendschap en werkt helend voor jezelf.

Neem de tijd om bewust stil te staan bij jullie verbinding en bij wie jij bent.

De prijs is 30 euro per persoon

%d