Over Studio Love Spirit

Studio Love Spirit is ontstaan uit de behoefte om een plek te creëren waar iedereen zich welkom, geliefd en gezien voelt. We doen alles vanuit onze kernwaarden: veiligheid, verbinding & energie. Onze missie is om jou mee te nemen in ons perspectief: de wereld is vol met liefde!

Veiligheid fysiek & emotioneel. Bij Love Spirit kom je om balans te herstellen of om rust, ontspanning en inspiratie te vinden in een druk en stressvol leven. We werken alleen met ervaren en gepassioneerde Teachers. We willen jou zo goed mogelijk begeleiden op jouw levensreis.

Verbinding van lichaam, emoties, gedachten en levensenergie. We zoeken verbinding met elkaar en met jou. We zijn nieuwsgierig naar wie jij bent en naar wat jij op dit moment nodig hebt. Door verbinding te maken kunnen we het beste afstemmen op jouw behoefte.

Energie is overal. We dragen liefdevolle energie uit naar onszelf en iedereen die in ons leven voorbijkomt. Door een plek te creëren waar je jezelf mag zijn, positief wordt gestimuleerd en waar jij je gezien voelt, beïnvloeden we de levensenergie en elkaar! Zo creëren we samen meer liefde en harmonie in de wereld.

From the first moment I opened my eyes
I knew I had a destiny to realize
Cause we are all One

One people
One creature
One sky

Marching forward
Through the never
Past returning
Beyond forever
Now reborn
Again we borrow
These hearts and hands through joy and sorrow

Dust to dust
Ashes to ashes
Our past is our future
Our future our past
From descendants
To ancestors
I and I return forever

Love

Source: “Neva Retiya” by Mike Love

%d