Leonie

“het innerlijk vuur in jezelf ontmoeten en voeden om vervolgens de warmte te omhelzen”

Ik ben geen goeroe die van plan is je te vertellen hoe je het beste in het leven kan staan of wat je moet veranderen. Ik wil je wel vertellen dat je helemaal goed bent zoals je bent. Heb jezelf lief en stop met rennen om manieren te vinden om je compleet en gelukkig te voelen. Want hoe sneller je rent, hoe meer je over het hoofd ziet wat echt belangrijk is.

Mijn lessen bestaan uit verschillende houdingen waarbij we de bewegingen dynamisch in elkaar over laten gaan. Maar ook zal het stapsgewijs leren en oefenen van losse houdingen aan bod komen zoals bijvoorbeeld de hoofdstand. Als yogadocent vind ik het belangrijk mijn eigenheid in de les te verweven, en dat houdt in dat het speels mag zijn. Door mijn eigen ervaring met yoga heb ik ontdekt dat je spelenderwijs en zonder oordeel je lichaam mag ontdekken. Het gaat er niet om hoe snel je leert en of het er perfect uit ziet. Het gaat om de weg ernaartoe. Elk lichaam is anders en heeft daarom ook andere aanwijzingen nodig. Ik probeer iedereen als uniek, lichtgevend individu te ondersteunen en hecht waarde aan een goede sfeer in mijn lessen. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

We hebben allemaal te maken met uitdagingen, hoogte en dieptepunten waarbij we soms een hobbelig pad bewandelen, we lopen er allemaal overheen. Je bent niet alleen! Ik nodig je uit om op de mat te komen staan, zitten of liggen. En de beweging van je adem, je lichaam en je gevoel samen te laten komen. Luister naar wat het je wil vertellen en voel wat er gebeurt.

Namasté,

Leonie

%d