Laura

“ik nodig je uit om aanwezig te blijven met alles dat er is”

Mijn naam is Laura en ik geef Yin yoga, Meditatie & Mindfulness en Holistische Massage sessies bij Studio Love Spirit. Mijn massage praktijk; Loving Space is geworteld in Holistische massage. Ik heb het vak aan de Akademie voor Massage en beweging geleerd. Ik heb een grote passie voor belichaamde spiritualiteit. Het lichaam, de adem en alle zintuigen als ingang tot bewustzijnsverruiming. Bij Stillness in Yoga heb ik mijn Yin yoga en Meditatie opleiding gedaan. Yin yoga en meditatie sluiten heel mooi aan op de massage sessies die ik geef, het is eigenlijk allemaal meditatie.

De yin les
De les kenmerkt zich door veel stilte en telkens weer die liefdevolle ruimte opzoeken. Ik nodig je uit tot bewustwording in ‘het moment’ (oftewel mindfulness) en om de liefdevolle ruimte in jezelf te vinden. Ik leg de nadruk op het meditatieve element van yoga. Door langer in de houdingen te blijven zakt je aandacht diep in het lichaam. Alles wat dan vanuit stilte naar boven mag komen is een geschenk.
Ik bied een diepe aanwezige bedding, om de ontspanning te vinden in spanning en de stilte in het geluid. Een uitnodiging om aanwezig te blijven met alles wat er is.

De meditatie & mindfulness
Tijdens de meditatie sessies neem ik je mee in verschillende vormen van meditatie en voorbereiding op meditatie om uiteindelijk steeds wat langer te kunnen zitten en dieper naar binnen te kunnen keren.

Je bent van harte welkom!

www.Lauradouwes.nl
Facebook Loving Space

%d