Workshop Yogini Hormoonyoga

Donderdag avond 26 oktober geeft Dorinde een Workshop: Yogini Hormoonyoga van 19:00 tot 21:00 uur.

Wat is Yogini Hormoonyoga?

Heb je last van PMS, irritaties, vreetbuien, huilbuien, moeheid die niet overgaat, een vol gevoel in je hoofd, niet helder kunnen denken, en ga zo maar door? Last van talloze kleine dingen die niet lijken samen te hangen…maar misschien ook wel? Last van zware menstruatie of van de overgang? Altijd maar in de ratrace van stress en het gevoel in de ‘overleef-stand’ te staan? Het hoeft niet! Er is een andere manier… 

Yogini Hormoonyoga helpt je om meer rust, zachtheid en balans te ervaren in je leven. Het geeft je een gevoel van thuiskomen in jezelf, in jouw eigen vrouwelijke lichaam. Je maakt verbinding met jezelf en leert weer luisteren naar de wijsheid van je lichaam.

Omarm je vrouwelijkheid en voel je zo welkom lieve vrouw! 

Wat gaan we doen?

In deze workshop starten we met een (korte) deelronde; een verbindend moment met vrouwen onder elkaar. Je bent volledig vrij om vorm te geven aan wat je wilt delen en alles is daarbij oké. Dan gaan we naar een heerlijke langzame yogales waarin we vertragen, verstillen en naar binnen keren. Weer terug naar jezelf en wat er in jou leeft. Met Yoga Nidra ontspanning om los te laten, diep te rusten en te helen. We eindigen vervolgens met een kopje thee om wat na te praten voor wie wil.

Tarief

28,50 euro

%d