Cursus Mindfulness – 8 weken

woman surrounded by sunflowers

Wil jij:

Meer in het hier en nu leven?

Meer rust en balans ervaren?

Meer in het hier en nu zijn?

Meer genieten en minder piekeren?

Volg dan de beproefde 8-weekse mindfulness training (MBSR/MBCT). De training is gebaseerd op de Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) training van Jon Kabat-Zin. In de 8-weekse Mindfulness training leer je je aandacht trainen en leer je anders omgaan met die gedachten, gevoelens en (re)acties die jouw stemming beïnvloeden en weerhouden gelukkig te zijn. In de training maken we gebruik van aandachts- ademhalingsoefeningen en beweging. Je hoeft geen ervaring te hebben met meditatie of yoga om deel te nemen maar het helpt wel als je ervoor open staat om naar jezelf te kijken. Na elke trainingsavond krijg je oefeningen mee naar huis voor de daaropvolgende week. Dit zijn oefeningen die niet veel tijd vragen maar wel elke dag je aandacht vragen. En natuurlijk zul je hoe meer je oefent, meer merken van de effecten van de oefeningen.

Let op: Ben jij aanvullend verzekerd dan krijg je de training (grotendeels) vergoed door jouw zorgverzekeraar (neem hiervoor contact op met jouw verzekeraar).

Sonja Mars is gecertificeerd mindfulness trainer categorie 1 VMBN (vereniging mindfulness trainers België en Nederland).

Meer informatie over Sonja is te vinden op: www.heartmindacademy.nl

Data & tijden

Op zondag ochtend 21 januari van 10:30 – 12:00 uur geeft Sonja een introductie workshop. Maak kennis met Sonja en voel of deze training iets voor jou is!

De 8 weekse training is op vrijdag van 19:30 tot 21:30 op

26 januari, 2 februari, 9 februari, 26 februari, 1 maart, 8 maart, 15 maart, 22 maart

Als je wilt kun je na het afronden van de training deelnemen aan de 8 weekse compassie training (MBCL). Een training die je helpt om met meer compassie (vooral naar jezelf zelf) in het leven te staan.

Tarief:

Het tarief voor de 8 weekse training is € 475,- inclusief BTW. Als je je inschrijft voor 1 januari 2024 dan betaal je € 425,- inclusief BTW

Dit bedrag is inclusief:

Een werkboek dat je krijgt bij de eerste trainingsavond;

Een online of telefonische intake van 30 min. voorafgaand aan de training;

Thee/water tijdens de trainingsavonden;

Een stilte ochtend na afloop van de training.

NB: bij minimaal 4 deelnemers gaat de training door.

Voel je welkom!

%d