Cathelijne

“Eigenwijs is ook wijs!”

Mijn naam is Cathelijne. Mijn reis begon als balletdanseres bij Codarts in Rotterdam en heeft me gebracht tot een gepassioneerde dansdocent gedurende twintig prachtige jaren waarin ik regelmatig in strijd was door mijn fysieke beperkingen.

Yoga heeft zich toen ontpopt als een krachtige bondgenoot tegen mijn fibromyalgie, spierreuma en hypermobiliteit. Door dagelijks poweryoga en vinyasa te beoefenen, blijf ik vitaal en voel ik me zowel van binnen als van buiten een mooier mens. Dit is ook wat ik wil overbrengen in mijn lessen; je goed voelen in je lijf gaat over mentale kracht en acceptatie van je schoonheid. Iedereen is uniek en ik wil ieder inspireren om zichzelf te uiten en te ontwikkelen op zijn eigen wijze.

Naast kinderyoga en ashtanga/poweryoga ben ik op dit moment bezig met de opleidingen Yoga Coach & Therapie en Energetisch Therapeut en verzorg ik workshops chakra-tekenen en access-bars.

Ik organiseer retraîtes aan de Costa Brava in Spanje waar mijn liefde voor yoga en het mediterrane klimaat samenkomen. Een week lang yoga, meditatie, zon, zee, strand en bergen.

Liefs, Cathelijne

www.studioeigenwijs.com

%d